Meezingen

 

 

Graag  nodigen wij u uit om als koorlid of als tijdelijk projectlid met ons koor mee te zingen, u bent van harte welkom.
De repetities zijn op de dinsdagavonden van 20:00 tot 21:30 uur in de Aula van de Prof. Dumontschool - Woudrichemstraat 2 – 1107 NJ Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer – bus 47 – metro 50 en 54 – halte Gein. Ook is er ruime kosteloze parkeergelegenheid.

Programma
Op dit moment bereiden wij ons voor op het concert van zaterdagmiddag 6 november in de Dominicuskerk aan de Spuistraat in Amsterdam. Op het programma staan de Zigeunerlieder van Brahms, een Requiem van  E. Gilkyson, het O, sing unto the Lord van Purcell en de  Cantique de Jean Racine van Fauré. Op de ledenpagina van deze website zijn oefenbestanden per stemgroep beschikbaar, zodat ook thuis het repertoire gemakkelijk ingestudeerd kan worden.

Corona maatregelen
Voorafgaand en tijdens de repetities gelden een aantal strikte Corona maatregelen. De adviezen van het RIVM en Koornetwerk Nederland waren de leidraad voor het vaststellen van de maatregelen. 

 

 

Instuderen van het repertoire

Op de ledenpagina van de website zijn links beschikbaar naar oefensites per stemgroep. Op die manier kan het repertoire ook thuis snel en gemakkelijk ingestudeerd worden. 
Naast de repetities kunnen koorleden en projectleden kosteloos en op vrijwillige basis ook deelnemen aan lessen stemvorming en muziekleer, gericht op het programma van een eerstvolgend concert.

 

Aanmelden

Om u als koorlid of als tijdelijk projectlid aan te melden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Klaver - secretaris van het  bestuur. Telefoon 06-15547472 - Emailadres Gaasperdamsgemengdkoor86@gmail.com

 

Contributie en bankrekening

- Vast lidmaatschap 
€ 23,00 per maand; € 69,00 per kwartaal - excl. partituren


Bankrekening
NL10 INGB 0001 3483 34 tnv Gaasperdams Gemengd Koor – Amsterdam