Meezingen

 

 

Op het programma van ons concert op zaterdagmiddag 17 oktober staat o.a. het Requiem van Gabriel Fauré. Graag  attenderen wij u op de mogelijkheid om met ons mee te zingen bijvoorbeeld als projectlid. 
De koorrepetities worden op een nog nader vast te stellen datum weer hervat op de dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur in de Aula van de Prof. Dumontschool - Woudrichemstraat 2 – 1107 NJ Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer – bus 47 – metro 50 en 54 – halte Gein. Ook is er ruime kosteloze parkeergelegenheid. U bent van harte welkom, ook bijvoorbeeld bij een repetitie om op die manier al eens kennis te maken met het koor.

 

 

Instuderen van het repertoire

Op de ledenpagina van de website zijn de partituren van de uit te voeren koorwerken digitaal per stemgroep beschikbaar. Op die manier kan het repertoire ook thuis snel en gemakkelijk ingestudeerd worden.
Naast de repetities kunnen koorleden en projectleden kosteloos en op vrijwillige basis ook deelnemen aan lessen stemvorming en muziekleer, gericht op het programma van een eerstvolgend concert.


Projectlidmaatschap uitvoering van o.a. het Requiem van Gabriel Fauré

De kosten voor deelname aan het project zijn €50  - exclusief de kosten voor aanschaf van de partituren.

 

Aanmelden

Om u als koorlid of als projectlid aan te melden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Klaver - secretaris van het  bestuur. Telefoon 06-15547472 - Emailadres Gaasperdamsgemengdkoor86@gmail.com

 

Contributie en bankrekening

- Vast lidmaatschap 
€ 23,00 per maand; € 69,00 per kwartaal - excl. partituren

- Projectlidmaatschap  met o.a. het Requiem van Gabriel Fauré
€50,00 - excl. partituren


- Bankrekening
NL10 INGB 0001 3483 34 tnv Gaasperdams Gemengd Koor – Amsterdam