Meezingen

 Graag  nodigen wij sopranen, tenoren en bassen uit om met ons mee te zingen, u bent van harte welkom, Vanwege het gewenste klankevenwicht tussen de vier stemgroepen is er helaas even geen plaats voor alten. 
Op dit moment bereiden wij ons voor op het concert van  zaterdagmiddag 1 oktober 2022 in de Dominicuskerk aan de Spuistraat in Amsterdam. Naast het Requiem van Fauré staan ook koorwerken van César Franck, Francis Poulenc en Camille Saint-Saëns en chansonnier Charles Trenet op het programma. 


Repetities
Dinsdagavond van 19:45 - 22:00 uur - Aula Prof. Dumontschool, Woudrichemstraat 2 – 1107 NJ Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer  – bus 47 – metro 50 en 54 – halte Gein. Ook is er ruime kosteloze parkeergelegenheid. De  zomervakantie is inmiddels voorbij en de repetities zijn weer hervat.
Instuderen van het repertoire
Op de ledenpagina van de website zijn links naar oefensites per stemgroep beschikbaar en naar speciale instructie video's van onze dirigent Frank Hameleers. Op die manier kan het repertoire ook thuis snel en gemakkelijk ingestudeerd worden. 

Informatie en aanmelden
Om u als koorlid aan te melden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Klaver - secretaris van het  bestuur.
Telefoon 06-15547472 - Emailadres ggkzuidoost86@gmail.com

Corona richtlijnen koorrepetities 
Met het vervallen van alle corona maatregelen per 23 maart 2022 zijn tijdens de koorrepetities de Richtlijnen van Koornetwerk Nederland van toepassing. 

Contributie
Vast lidmaatschap € 23,00 per maand; € 69,00 per kwartaal - excl. partituren
Bankrekening
NL10 INGB 0001 3483 34 tnv Gaasperdams Gemengd Koor – Amsterdam