Meezingen

 

 

Op zaterdagmiddag 20 juni 2020 voeren wij in de Dominicuskerk aan de Spuistraat in Amsterdam o.a. het Requiem van Gabriel Fauré uit. Heeft u interesse om als koorlid of als projectlid mee te zingen ? Dan bent u van harte welkom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk vrijblijvend een koorrepetitie bij te wonen. Op die manier kunt u dan eens kennis maken met het koor.
De koorrepetities zijn op de dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur in de Aula van de Prof. Dumontschool - Woudrichemstraat 2 – 1107 NJ Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer – bus 47 – metro 50 en 54 – halte Gein. Ook is er ruime kosteloze parkeergelegenheid. 
Op 17, 24 en 31 maart 2020  vervallen de koorrepetities

 

 

Instuderen van het repertoire

Op de ledenpagina van de website zijn de partituren van de uit te voeren koorwerken digitaal per stemgroep beschikbaar. Op die manier kan het repertoire ook thuis snel en gemakkelijk ingestudeerd worden.
Naast de repetities kunnen koorleden en projectleden kosteloos en op vrijwillige basis ook deelnemen aan lessen stemvorming en muziekleer, gericht op het programma van een eerstvolgend concert.


Projectlidmaatschap uitvoering van o.a. het Requiem van Gabriel Fauré

De kosten voor deelname aan het project zijn €50  - exclusief de kosten voor aanschaf van de partituren.

 

Aanmelden

Om u als koorlid of als projectlid aan te melden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Klaver - secretaris van het  bestuur. Telefoon 06-15547472 - Emailadres Gaasperdamsgemengdkoor86@gmail.com

 

Contributie en bankrekening

- Vast lidmaatschap 
€ 23,00 per maand; € 69,00 per kwartaal - excl. partituren

- Projectlidmaatschap  met o.a. het Requiem van Gabriel Fauré
€50,00 - excl. partituren


- Bankrekening
NL10 INGB 0001 3483 34 tnv Gaasperdams Gemengd Koor – Amsterdam