Meezingen

 

 

Graag  nodigen wij u uit om als koorlid of als tijdelijk projectlid met ons koor mee te zingen, u bent van harte welkom.
De repetities zijn op de dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur in de Aula van de Prof. Dumontschool - Woudrichemstraat 2 – 1107 NJ Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer – bus 47 – metro 50 en 54 – halte Gein. Ook is er ruime kosteloze parkeergelegenheid.

Koorrepetities 2021 
In verband met de corona crisis gelden voor koorrepetities nog de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat onze koorrepetities nog niet hervat kunnen worden. Wij houden u hierover natuurlijk graag verder op de hoogte.

 

 

Instuderen van het repertoire

Op de ledenpagina van de website zijn de partituren van de uit te voeren koorwerken digitaal beschikbaar. Daarnaast staan er ook links naar oefensites per stemgroep. Op die manier kan het repertoire ook thuis snel en gemakkelijk ingestudeerd worden.
Naast de repetities kunnen koorleden en projectleden kosteloos en op vrijwillige basis ook deelnemen aan lessen stemvorming en muziekleer, gericht op het programma van een eerstvolgend concert.

 

Aanmelden

Om u als koorlid of als tijdelijk projectlid aan te melden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Klaver - secretaris van het  bestuur. Telefoon 06-15547472 - Emailadres Gaasperdamsgemengdkoor86@gmail.com

 

Contributie en bankrekening

- Vast lidmaatschap 
€ 23,00 per maand; € 69,00 per kwartaal - excl. partituren


- Bankrekening
NL10 INGB 0001 3483 34 tnv Gaasperdams Gemengd Koor – Amsterdam