Meezingen

 

 

Graag  nodigen wij u uit om als koorlid of als tijdelijk projectlid met ons koor mee te zingen, u bent van harte welkom. De repetities zijn op de dinsdagavonden van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Aula van de Prof. Dumontschool - Woudrichemstraat 2 –1107 NJ Amsterdam. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer – bus 47 – metro 50 en 54 – halte Gein. Ook is er ruime kosteloze parkeergelegenheid.

Corona maatregelen
Voor toegang tot de repetities is het Coronatoegangsbewijs verplicht. Tijdens de repetities gelden de overige door de overheid en het RIVM voorgeschreven maatregelen, zoals vastgelegd in het 'Protocol en aanvullende richtlijnen voor de Koorsector' van Koornetwerk Nederland.


 

Instuderen van het repertoire

Op de ledenpagina van de website zijn links beschikbaar naar oefensites per stemgroep. Op die manier kan het repertoire ook thuis snel en gemakkelijk ingestudeerd worden. 

Aanmelden

Om u als koorlid of als tijdelijk projectlid aan te melden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Klaver - secretaris van het  bestuur. Telefoon 06-15547472 - Emailadres Gaasperdamsgemengdkoor86@gmail.com

 

Contributie
Vast lidmaatschap € 23,00 per maand; € 69,00 per kwartaal - excl. partituren

Bankrekening
NL10 INGB 0001 3483 34 tnv Gaasperdams Gemengd Koor – Amsterdam